Det är mycket som händer i världen just nu, oberoende på vart vi bor. Vi måste alla ta vårt ansvar för att stoppa smittspridningen. Detta innebär att vi på Bothnia Granit följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och stannar hemma vid minsta lilla symtom.

Då vi är ett litet företag med få anställda kan det komma att leda till eventuella förseningar av våra leveranser. Vi hoppas och önskar även att ni som ska ta emot leveranser ifrån oss avbokar om ni uppvisar symtom. Viktigt att vi visar varandra respekt i situationen som vi befinner oss i.

För tillfället har vi material, men då vi importerar en hel del sten från övriga världen så kan det uppstå problem framöver. Vi vet att Norra Italien stänger all naturstensexport för tillfället i övrigt är det mycket som fortfarande är oklart. Vad gäller kvartskomposit har vi inte fått några förändrade leveransbesked ännu.

Med hopp om att allt ska vara som vanligt snart igen.

I dagsläget håller vi öppet som vanligt, är ni friska är ni givetvis välkomna hit.