Om oss

Om oss

Sten har huggits i mansåldrar. Traditionen är gammal, sedan forntiden har människan arbetat med sten, både som konstruktionsmaterial, verktyg och prydnader. För oss är sten ett levande material. Vi vårdar ett skapande hantverk som möter kundens önskemål. Stenåldern har aldrig upphört- egentligen.

Bothnia Granit AB är en stenindustri i norra Sverige. I Öjebyn utanför Piteå har vi en fabrik där vi producerar och säljer sten för hus- och markentreprenader, uteplatser,  minnesplatser, gravvårdar samt inredning såsom bänkskivor, fönsterbänkar och golvplattor.

I företaget finns ett gediget hantverkskunnande, personalen är noggrann och besitter mångårig erfarenhet. I tillverkningen förädlas materialet i olika arbetsmoment, från råmaterial till färdig produkt.

Vi värdesätter den personliga relation vi skapar med våra kunder och att vi följer hela processen från en första kontakt till leverans och montering. Vi är mån om att våra kunder ska vara nöjda med slutresultatet och det vittnar om ett bra kvalitetsmärke när kunder återkommer samt rekommenderar oss för sina bekanta.

 

 

Kontakta oss

Om du vill veta mer